BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 30 iunie 2009

Special Order - Short Strawberry Tutu

Un tutu facut la comanda, cu brosa asortata cadou. Tutu-ul are lungimea de 45 cm, fiind undeva mai sus de genunchi. Brosa este Extra Large, cu aplicatie din fetru in culori asortate.
Tutu-ul a fost livrat intr-o cutie, pentru a putea fi pastrat fara probleme. La fel vor fi livrate toate tutu-urile, intr-o cutie in care poate fi pastrat fara a se sifona. Pretul este de 150 RON. Pretul poate suferi mici ajustari, in functie de dimensiunile tutu-ului.

marți, 16 iunie 2009

Special Order - Chocolate & Strawberry Tutu


















Tutu-ul din imagine a fost facut la comanda, din tulle ciocolatiu, roz si roz aprins, cu talia infasurata in panglica de satin. Brosa si bentita cu funda din imagine se asorteaza perfect cu el. Se poate face un tutu asemanator la comanda, si pe alte culori. Disponibile momentan sunt nuantele : ciocolatiu, roz, negru, piersica. In curand poze cu nuantele disponibile.
Daca doresti un tutu personalizat, cu masurile tale, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com si stabilim impreuna detaliile. Vei primi o bentita sau o brosa asortata cadou.

joi, 4 iunie 2009

Tutu Roz si Verde - 80 RON




Fustita tutu foarte plina, confectionata manual din tulle roz si verde. Talia este elastica si este infasurata in panglica de satin roz, legata intr-o funda chic in fata. Potrivita pentru o tanara domnisoara.

Dimensiuni:
Talie : 55 cm, insa se poate folosi pana la o talie de 60 cm, fiind elastica
Lungime : 27 cm

Tutu Rosu si Albastru - 60 RON




Fustita tutu confectionata din tulle rosu si albastru. Este prinsa pe elastic si se leaga in fata cu o funda cu imprimeu floral. Potrivita pentru o mica domnisoara!

Dimensiuni
Talie: 55 cm, se potriveste si la o talie de pana la 60 cm, fiind elastic
Lungime : aproximativ 30 cm, in functie de cat de pufos se aranjeaza