BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

marți, 29 septembrie 2009

SPECIAL ORDER - Tutu Dark Turquoise Lust


Tutu facut la comanda, din tulle crystal turcoaz si negru, cu o combinatie a culorilor fara un model anume. Fiecare tutu facut in felul acesta va fi absolut unicat, deoarece nu exista un tipar. Talia a fost infasurata in banda de satin neagra, pentru un plus de feminitate. Mie imi place mult de tot ce a iesit si ma bucur mult de faptul ca posesoarea lui, Cristiana, a fost incantata de rezultat. Sa-l porti sanatoasa si admirata, Cristiana!



Daca ai vrea si tu un tutu, nu neaparat ca acesta, insa ai o idee si vrei ca eu sa o pun in practica, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com

joi, 24 septembrie 2009

Tutu Tempest - Disponibil la comanda

Tutu confectionat manual din tulle verde pastel, gri si teal, in doua lungimi. Talia a fost infasurata in panglica de satin gri-argintie. Nuanta mai inchisa este mai lunga, in timp ce verdele pastel si griul se combina intr-o lungime mai mica. Talia este de aproximativ 75 cm, elastica. Lungimea finala este de 42 cm. Mie mi se pare ca este un tutu destul de "furtunos", ce sigur va produce ceva valva, asemenea unei furtuni. Nuanta de verde am combinat-o pentru a simboliza linistea ce preceda si urmeaza intotdeauna unei furtuni. Desigur, poate fi purtat pe ambele parti, in functie de preferinte. Recomand primul mod de purtare, ca sa iasa in evidenta treptele de lungime.


Tutu Snowdrop - 80 RON


Tutu confectionat din doua nuante de tulle verde si ivory. Un tutu ce se aseamana cu un ghiocel, de fapt de la asta a si pornit facerea acestui tutu. Talia masoara 75 cm, este elastica si este infasurata in panglica de satin verde, ce se leaga in fundita. Lungimea este de 35 cm.



SPECIAL ORDER - Tutu Winged Autumn

Tutu facut la comanda din tulle verde, gri si ciocolatiu, cu panglica de satin galben-aurie in talie. Ce e nou la el? Pai aplicatiile din satin in forma de fluturasi. Mirela a vrut un tutu absolut deosebit si a fost o provocare pe care am primit-o cu foarte mare placere. Credeti ca o sa ramana neremarcata la petreceri? Garantez eu ca nu! Au fost facute si fustite asortate pentru purtat pe dedesubt.


SPECIAL ORDER - Tutu Grey Desire



Tutu facut la comanda din tulle crystal turcoaz si tulle mat gri. O combinatie de culori fantastica, daca ma intrebati pe mine. Tutu-ul a fost facut in 2 dimensiuni. Astfel gri-ul este ceva mai lung decat turcoazul, ca aceasta combinatie de culori sa fie vizibila. Talia a fost infasurata in panglica de satin gri. Am facut si doua fustite cusute de purtat pe dedesubt, la cererea purtatoarei. O fata cu o atitudine perfecta pentru un tutu, daca ma intrebati pe mine.



Tutu-ul acesta este facut sa poata fi purtat in doua moduri, cu turcoazul sau cu griul la suprafata.  Daca vrei si tu un tutu personalizat, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com

marți, 22 septembrie 2009

Tutu Hot Pink Flufster - 130 RON

Tutu disponibil imediat, confectionat din tulle crystal, de un roz deosebit. Eu le-am denumit pe acestea flufster, pentru ca sunt foarte pline si stau umflate fara prea mare efort, datorita calitatii tulle-ului. Un tutu perfect pentru o petrecere, pentru un eveniment inedit, pentru o sedinta foto, de ce nu. Tutu-ul are talia infasurata in panglica de satin ivorie. Talia este elastica, ca de obicei, marime S/M cu talie joasa, aproximativ 75 cm. Lungimea este de 35 cm.




Acest tutu este disponibil imediat. Daca iti place si il vrei, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com

Tutu Autumn Honey - 80 RON

Tutu disponibil imediat, confectionat din tulle galben, ciocolatiu si verde prafuit, tonuri tomnatice, as spune eu, in acelasi timp calde. O combinatie ce merge asortata usor. Panglica in care este infasurata talia este galben aurie. Tutu-ul este un pic umflat, insa nu la fel ca un flufster ( stiu, cuvant nou, o sa cer sa imi faca dictionar propriu :D).
Tutu-ul este confectionat de asa natura incat poate fi purtat pe ambele fete, cu galbenul la suprafata sau cu combinatia de verde si ciocolatiu la suprafata. Talia este elastica, pentru un S/M cu talie joasa, undeva la 75 cm, iar lungimea este 35 cm.


 

Tutu Urban Bee - 80 RON -Disponibil la comanda

Tutu disponibil imediat, confectionat din tulle galben si negru, cu model albinuta. O albinuta urbana, desigur. Potrivit poate chiar pentru o petrecere costumata, de ce nu? Talia este un S/M, de 75 cm intinsa, cu talie joasa. Lungimea este de 35 cm. Talia este infasurata in banda dublu-satinata, care se leaga intr-o fundita. Si o albinuta poate fi feminina si sexy, nu?


Tutu Lollipop - 80 RON


Tutu disponibil imediat, in nuante de fucsia, roz si visiniu, cu talia infasurata in panglica de satin de un roz intens. Talia se potriveste pentru un XS/S si masoara aproximativ 60 cm intinsa. Talia este elastica, permite intinderea cu aproximativ 10 cm fara sa stranga si fara sa afecteze integritatea tutu-ului. Un tutu dulce de tot, ca o acadea. Lungime : 35 cm

Daca il vrei fix pe acesta, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com

SPECIAL ORDER - Tutu Crystal Turquoise Flufster

Tutu facut la comanda din tulle crystal, cu talia infasurata in panglica de satin neagra, pentru un contrast feminin. Tutu-ul va fi purtat de Alexandra, careia ii doresc ca majoratul ei sa fie mai frumos decat isi imagineaza. Acest tutu sigur o va face sa fie cu adevarat in centrul atentiei.


sâmbătă, 19 septembrie 2009

Republic of Tutu la Fabrica de Handmade Editia a 3-a


FABRICA de HANDMADE Breslo isi redeschide portile pe 11 octombrie intre orele 11 si 19.
Evenimentul va avea loc in in clubul fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50)
Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar bineinteles vei primi o bautura de la bar, multe surprize si daca ai noroc vei primi un cadou special la intrare.
Anunta pe toata lumea si hai la FABRICA de HANDMADE Breslo!
Te astept acolo cu tutu-uri, accesorii de par si multe surprize!
Spune-mi ce te-ar interesa cel mai mult sa am la acest eveniment si voi face tot posibilul sa iti indeplinesc dorintele! Lasa-mi un comentariu la aceasta postare sau trimite-mi un mail la republicoftutu@yahoo.com


Special Order - TUTU FUCSIA DREAM

Tutu facut la comanda, din tulle ciclam, roz si negru. Lung de 45 cm, cu talie elastica infasurata in banda de satin ciclam. Un tutu glam si cuminte in acelasi timp. Glam prin combinatia de culori, cuminte prin lungime. Un tutu indraznet si care sigur va atrage atentia. Sa te distrezi purtandu-l, Oana!


Noua calitate de tulle - TULLE CRYSTAL

Tulle-ul acesta este de o calitate extraordinara, un pic elastic, cu sclipiri in tesatura. Desigur, si pretul este pe masura. Tutu-urile facute din acest tulle sau in combinatie cu acest tulle vor fi mai scumpe decat cele din tulle obisnuit. Insa se aseaza altfel, este fin si un pic batos, fix cat trebuie sa iasa un tutu un pic fluffy si cu sclipiri glam.

Tutu-urile din acest tulle pornesc de la 120 RON simple si scurte si se duc pana la 150 RON lungi.

TURCOAZ CRYSTAL






DUSKY ROSE CRYSTAL

Am luat initial doar doua culori pentru ca....e destul de pricy. Daca se doresc si alte culori, avand in vedere pretul,  sa incerc sa fac rost de un paletar. Nu pot sa imi fac stoc de asa ceva...m-ar termina din punct de vedere economic.

Contact la republicoftutu@yahoo.com.

Culori noi de tulle

2 noi culori de tulle. La cerere, fucsia si o noua nuanta de verde.


FUCSIA


VERDE  PRAFUIT

 
Eu cred ca se pot face combinatii tare interesante cu ele. Fucsia merge cu gri, cu roz, cu negru, cu ivoriu, chiar cu visiniu si cu teal.

Ca de obicei, contact la republicoftutu@yahoo.com.

joi, 17 septembrie 2009

Special Order - TUTU WHIPPED SOUR CHERRY

Tutu tot la comanda, tot pentru o fetita de 3 ani. Un tutu micut, finut, cu banda de satin ivorie asortata. Culorile folosite sunt visiniu si ivoriu. Benzile late de culoare alterneaza. Un tutu ce pare al unei majorete, daca ma intrebati pe mine, insa iti face pofta de ciocolata. Ciocolata cu crema de visine si frisca, desigur. Nu m-as putea dezminti de mica mea dambla de a-mi denumi tutu-urile ca pe niste dulciuri. :)

Special Order - TUTU PETITE PINK BABY

O comanda speciala pentru o fetita de 3 anisori. Sigur va arata ca o mica printesa in tutu-ul acesta roz, care are o funda de satin tot roz.Este atat de micut si dulce, incat mi-e aproape imposibil sa-mi imaginez o persoana atat de mica care sa il poarte.

Special Order - TUTU PASTEL PEACH

Tutu facut la comada, din tulle piersiciu si tulle verde pastel, in benzi late de culori, cu banda de satin de un piersiciu delicios. Culorile alterneaza aparent simetric, insa asta nu inseamna ca tutu-ul va fi intotdeauna la fel. Poate fi purtat cu funda intr-o parte, in fata, in spate, afisand o noua ordine a culorilor. Nu-i asa ca e fun?

Daca vrei si tu un tutu asemanator, personalizat dupa dorintele tale, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com.

Special Order - TUTU SUN

O comanda speciala, un tutu uni, in culoarea soarelui, cald si luminos. Banda de satin in aceeasi culoare, un pic glam. Un tutu care sigur o va face pe stapana lui sa fie remarcata.

Daca vrei si tu un tutu asemanator,contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com

Masti pentru dormit - pentru un somn cu adevarat linistit

Masti pentru domit, confectionate din doc si crepe-satin, cu bordura din dantela de bumbac sau dantela de organza. Am folosit si doc negru si doc rosu, insa nici o raza de lumina nu va trece prin masti, pentru a va perturba somnul. Pentru cei care au drumuri lungi de facut cu avionul, trenul sau masina si vor sa se bucure de putinul timp de relaxare pe care il au, pentru cei care vor sa traga un pui de somn dupa-amiaza si draperiile nu fac fata luminii , pentru cei ai caror parteneri de viata lasa lumina aprinsa un pic mai mult ( scuze, Hubby) sau pentru cei care au o lumina continua ce le bate toata noaptea in fereastra, perturbandu-le somnul.

Oricare la 12 RON

Daca vrei o anumita masca pentru dormit sau ai vrea cu un alt tip de danteluta sau alta culoare de dantela, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com si voi incerca sa iti indeplinesc dorintele.