BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 31 octombrie 2009

Special Order - Tutu Tangerine with a Twist

Tutu-ul din imagini este noul companion al lui Raspberry. Aparent incepuse sa fie putin deprimat si avea nevoie de un prieten. Am fost extrem de bucuroasa sa i-l ofer, acum pot sa se joace de-a culorile impreuna. Andreea a vrut ceva special de data asta, pe langa culoarea indrazneata. Tutu-ul a fost confectionat cu ajutorul mixarii de tehnici si a iesit o nebunie. Are diferente de lungime si este un pic zvapaiat, asa cum ii sta bine unui tutu purtat cu drag.


Special Order - Flufster Black Swan

Tutu-ul din imagine a fost confectionat pentru a fi purtat la o petrecere costumata. Eu cred ca o sa creeze un pic de invidie, nu? Sa te distrezi purtandu-l Mara!


Special Order - Tutu Alegerea Sophiei

Am fost mult prea incantata de alegerea pe care a facut-o mica Sophie si i-am confectionat tutu-ul cu prea mare placere ca sa nu redenumesc varianta mini a lui Silver Rose dupa numele ei. Tutu-ul este confectionat din tulle crystal roz pal si gri-argintiu, cu panglica roz din satin si ca detaliu o  floare de magnolie detasabila.


 

vineri, 30 octombrie 2009

Tutu-uri si bentite la Artizart

Am tot uitat, desi anunt in stanga si in dreapta, sa anunt si aici ca tutu-urile disponibile, bentitele si palariutele le gasiti la Magazinul Artizart. Unde, mai exact? Zona Izvor, vis-a-vis de Teatrul Bulandra, Sala Izvor, pe str. Gutenberg nr. 16. Puteti afla mai multe detalii vizitand www.artizart.ro.

E un magazinas pe care eu personal il ador. Tot felul de minunatii, ca in pestera lui Ali Baba. E un magazin care nu trebuie ocolit in cautarile pentru cadouri sau de ce nu, pentru rasfat pur. Eu petrec ore in sir acolo, pentru ca nu imi vine sa mai plec, prea multe lucrusoare care se cer admirate, probate, cumparate si apoi purtate cu mult drag.

Le multumesc pe aceasta cale Madalinei si Dnei Mariana pentru ocazia pe care mi-au oferit-o sa colaborez cu Artizart, sunt femeile din viata mea pe care le admir si care reusesc de fiecare data sa ma inspire la ceva nou pe calea asta pe care am pornit, a lucrusoarelor confectionate manual.

marți, 20 octombrie 2009

TUTU BY NIGHT - PRIMUL EVENIMENT R.O.T


Vineri 23 octombrie, ora 19:00- până târziu:


REPUBLIC OF TUTU

Şi

ArtizArt

Vă invită la evenimentul ‘Tutu by night’, o seară cu explozii de culoare, mult tulle, tutu-uri, bentiţe asortate şi multe accesorii. Punem punctul pe i-ul din fashion cu multă imaginaţie, pene şi paiete.

Vino să-ţi găseşti outfit-ul potrivit, să probezi  tutu-uri şi accesorii glam. Vino să ne distrăm playing dress-up cu un cocktail, la o şuetă despre tendinţe ca între fete.

Intrarea este liberă, iar acadelele le punem noi la dispoziţie!

Îndrăzneşte să fii cel mai glamourous cetăţean în republica noastră a modei, în Republic of Tutu.

TUTU by night
Un eveniment organizat de Republic of Tutu în spaţiul magazinului ArtizArt:
Str. Gutenberg nr. 16, (zona Izvor, vis-à-vis de Teatrul Bulandra Sala Izvor)
Vineri, 23 octombrie, 19:00, intrarea liberă.

luni, 19 octombrie 2009

Cum si unde sa porti un tutu

In ultima perioada mai multi prieteni au ramas uimiti cand au aflat ce fac mai nou- tutu-uri. Invariabil, prima intrebare pe care mi-o adreseaza este cine poarta si unde.

Pai sa vedem. Cine le poarta? Pai cele care au atitudinea necesara. Un tutu poate fi parte dintr-o tinuta sexy, dintr-o tinuta romantica, dintr-o tinuta de petrecere sau dintr-o tinuta funky. Cum il porti? Cu tocuri, cu balerini, cu pantofi sport si ciorapei lungi, cu topuri mulate sau corsete si cu bolero-uri dulci si sexy, cu sacouri military ( alegerea mea preferata :D).

Unde le porti? Pai la petreceri, in cluburi, la petreceri costumate, accesorizate cu aripioare de zana sau aripioare de ingeri, cu bentite cu urechi de pisica si cu coada. Si de ce nu si pe strada. Cu atitudinea potrivita, un tutu o face pe purtatoarea ei vedeta oriunde ar merge. Imposibil sa treci neobservata purtand un tutu care ti se potriveste.

Si, acum, cum accesorizezi un tutu. Pai el in sine poate fi accesorizat cu tot felul de fundite, cu aplicatii textile si nu numai, cu paiete, cu orice iti trece prin cap. Aplicatiile pot fi pe talie sau pe lungimea fustei. Un tutu se poate accesoriza cu o bentita sau palariuta asortata, cu o brosa pufoasa, aplicata pe haine sau chiar pe geanta, si de ce nu, chiar pe pantofi.

duminică, 18 octombrie 2009

Mini-Palariute decorative

Palariutele de mai jos sunt confectionate din fetru, cu sistem de prindere 2 agrafe tip cleste cu dintisori. Sunt decorate manual cu tot felul de minunatii: tulle, pene, trandafirasi din satin, diverse alte obiecte decorative care m-au inspirat. Stiu ca s-au lasat asteptate pe blog si de la targurile la care am participat nu au lipsit, insa iertati-mi va rog lipsa de timp pentru poze. Voi reveni cat de curand si cu noile bentite si cu poze mai "aprofundate" ale palariutelor.

Mini-palariuta roz, decorata cu panglica de satin roz, dantela de bumbac bordeaux si cativa fulgi roz -  40 RON


Mini-palariuta roz, decorata cu dantela neagra, foarte fina, trandafirasi din satin roz si pana de paun - 45 RON


Mini-palariuta bej deschis, spre ivoriu, decorata cu tulle scarlet, nasture metalic antichizat culoare aurie si fluture din pene vopsite - 45 RON

Mini-palariuta bej deschis, spre ivoriu, decorata cu dantela de bumbac neagra, pene lungi si floare confectionata din material textil, cu centrul dintr-o semi-sfera acrilica neagra - 50 RON


Mini-palariuta maron inchis, decorata cu trandafiri de satin ivorii, pene negre si dantela de bumbac neagra - 45 RON

Mini-palariuta maron inchis, decorata cu panglica de satin visinie, cusuta decorativ, nasture acrilic cu floare si pene de paun.- 50 RON

Mini-palariuta maron inchis, decorata cu tulle galben, portocaliu si stacojiu, cu centrul decorat cu semi-sfere perlate si fasii de tulle ce cad usor spre spate - 50 RON

Mini-palariuta rosie, decorata cu tulle ciocolatiu si floare metalica galbena - 40 RON

Mini-palariuta rosie, decorata cu tulle crystal rosu, legat intr-o fundita si trandafirasi din satin galbeni si unul ivoriu - 45 RON

Le puteti comanda la fel ca pe tutu-uri la adresa republicoftutu@yahoo.com.

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Special Order - Tutu Dusty Rose

A venit si prima comanda facuta cu voucherele impartite la Fabrica. Acesta este un tutu confectionat din tulle roz si gri, cu doua fete, cu talia infasurata in panglica dublu-satinata gri. Au mai ramas 39 de tutu-uri la oferta prin vouchere. Comenzile se primesc pana pe 15 noiembrie. Nu uitati sa-mi dati codul unic inscris pe fiecare voucher, atunci cand faceti comanda.


Daca vrei si tu un tutu asemanator sau in alta combinatie de culori, contacteaza-ma la republicoftutu@yahoo.com.

Tutu disponibile tulle soft - Marime S/M - 80 RON

Tutu-urile de mai jos sunt disponibile imediat. Au talie elastica, S/M, cu talia infasurata in panglica de satin. Lungime 35 cm in afara de Tequila Sunset, care are 42 cm, cu trepte de lungime.

Tutu Tequila Sunset
Tutu confectionat din tulle soft in nuante de galben, scarlet si portocaliu, cu talia infasurata in panglica de satin portocalie. Un tutu ce mie imi aduce aminte de nuantele apusului de soare. Trepte de lungime de 35 cm si 42 cm. Poate fi purtat pe ambele parti.




Tutu Blue/Gray - Disponibil la comanda.
Tutu confectionat din tulle intermediar, ca textura intre soft si crystal, in nuante de gri si bleu ciel, infoiat, ce poate fi purtat pe ambele parti. Banda de satin gri.

Tutu Electric
Tutu confectionat din tulle soft negru si albastru electric, cu banda de satin albastru electric.


Tutu Forest Fairy
Tutu confectionat in trepte de lungime de 25 si 35 cm, in doua nuante, verde si lila, un tutu ce poate fi parte dintr-un costum de Halloween, ca zana a padurii. Panglica de satin verde.

Tutu Kill Bill
De ce Kill Bill, pentru ca mie personal imi aduce aminte de costumul sport al umei, galben cu negru. Poate fi purtat nu numai cu cele trei dungi negre pe o parte, ci si cu ele fata/spate si funda intr-o parte.


Tutu Pastel Rose
Tutu cu fasii de culoare de un verde pastelat si roz, ce poate fi purtat in diferite moduri, asa cum se vede in poze.

Tutu Sporty
Tutu confectionat din tulle fucsia si tulle ivoriu, cu benzi inguste de culoare pe parti. Banda de satin ivorie in talie, ce se leaga in fundita. Poate fi purtat si cu fundita intr-o parte si cu benzile de ivoriu fata/spate.















Tutu-uri disponibile imediat - Marimi S/M - Crystal - 130 RON

Aceste tutu-uri sunt disponibile imediat, marimea fiind S/M, cu talie elastica si talie infasurata in panglica de satin. Lungimea este de 35 cm.

Tutu Silver Rose
Tutu confectionat din tulle crystal, in fasii de culoare late, cu panglica de satin roz.


Tutu Azzuro
Tutu confectionat din tulle crystal turcoaz si alb, cu panglica de satin alba.

Tutu Black and White
Tutu confectionat din tulle crystal alb si negru, cu panglica de satin alba.

Tutu Berries
Tutu confectionat din tulle crystal bleu si roz tare, cu panglica de stin bleu. Poate fi purtat pe ambele parti.