BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duminică, 20 decembrie 2009

Update la comenzi

Dragele mele, incepand de astazi incepe sa se aplice majorarea preturilor pentru comenzi. Imi pare rau ca incep sa aplic cu o zi mai devreme aceasta majorare,insa ma vad nevoita sa fac asta pentru a nu le dezamagi pe fetele care saptamana aceasta au comandat tutu-uri. In momentul aceasta am comenzi in curs de executare care reprezinta munca a 3 zile, comenzi care maine, cel tarziu poimaine trebuie sa plece catre destinatare.

Comenzile deja primite se efectueaza la preturile deja comunicate, nu se schimba absolut nimic. Pentru fetele din Bucuresti care vor sa cumpere un tutu pana in Craciun/Revelion, le recomand un drum la magazinul Artizart. De maine vor gasi acolo in jur de 15 tutu-uri deja confectionate. Pentru cele care mai vor totusi un tutu facut la comanda in perioada aceasta, pana in ianuarie, preturile sunt acestea :

tutu din tulle soft, lungime 35 pana la 45 cm - 95 lei
tutu din tulle soft, lungime > =45 cm  - 120 lei

tutu din tulle crystal 35 cm - 155 lei
tutu din tulle crystal 40 cm - 165 lei
trena din tulle crystal , lungime in spate pana la 50 cm - 180 lei
trena din tulle crystal, lungime in spate pana la 70-75 cm, 200 lei

Pot fi contactata la adresa de email republicoftutu@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740 277 172. Recomand celor care ma contacteaza la telefon sa imi trimita totusi si un mail in care sa imi scrie masurile si culorile dorite, deoarece in mesajele de la telefon este posibil sa ma pierd...

Va multumesc pentru intelegere si imi cer scuze pentru eventualele neplaceri, insa sunt o singura persoana care face tot ceea ce este prezent pe acest blog si ziua tot de 24 de ore ramane.

Sarbatori fericite!

duminică, 13 decembrie 2009

Ultimul targ in 2009

UPDATE: DIN CAUZA UNOR NEINTELEGERI, NU MAI SUNT PREZENTA LA TARGUL "THE CLOTHES NEXT DOOR". COMENZILE DEJA PRIMITE VOR FI CONFECTIONATE PANA MARTI INCLUSIV.

Desi credeam ca targul ASID va fi ultimul la care voi participa anul acesta, o invitatie sosita pe mail m-a facut sa ma razgandesc.

Intre 19 si 20 decembrie veti gasi tutu-urile, bentitele si accesoriile textile Republic of Tutu in club Control, la targul "The clothes next door". Clubul se afla in spatele facultatii de Arhitectura si programul targului incepe la ora 12.00 si se termina la ora 20.00.

Voi incerca sa vin cu o oferta noua de tutu-uri, potrivite pentru petrecerea de Revelion si bentite asortate.

Mai multe detalii gasiti in afis.


joi, 10 decembrie 2009

ANUNT IMPORTANT!

In ultima perioada am avut multe evenimente la care am participat si nu am mai putut updata blogul. Au fost multe noutati, majoritatea deja s-au vandut.


Ultimele tutu-uri disponibile sunt la pret redus. Vor aparea poze cu ele in urmatoarele zile, impreuna cu masurile si preturile la care sunt disponibile. In cateva cuvinte, sunt 2 tutu-uri soft la reducere de la 80 RON la 60 RON, mai exact unul lila cu verde, verdele deasupra mai scurt, trepte de culoare si o combinatie pe lungime verde cu galben. La crystal sunt disponibile 3 tutu-uri, unul fucsia, marime L, unul alb cu turcoaz si unul bleu pal cu fucia, ce poate fi purtat  pe ambele fete. Acestea sunt reduse de la 130 la 90 RON. Reducerile se aplica strict la tutu-urile deja facute, comenzile se efectueaza la acelasi pret : 80 RON tutu-uri soft cu lungime pana la 45 cm, 130 RON tutu-uri crystal cu lungime de 35 cm.

Comenzile se preiau si se efectueaza pana pe 20 decembrie, urmand ca pana in ianuarie sa iau si eu o pauza binemeritata.

La crystal nu mai este disponibil turcoazul, negrul la soft este in cantitati limitate.

Pentru urgente, in caz ca apar comenzi si dupa 20 decembrie, pretul se majoreaza cu 20%. Sunt nevoita sa aplic aceasta majorare deoarece vreau sa petrec un Craciun linistit si daca tot ma stresez cu noi comenzi...macar sa merite efortul de a sta departe de cei dragi.