BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 13 mai 2010

Blogul s-a mutat pe WORDPRESS - Aceeasi adresa

Cand am mutat blogul pe wordpress, credeam ca voi fi capabila sa le mentin pe amandoua. Din pacate, sau din fericire, nu stiu sigur, platforma de wordpress imi ofera mult mai multe posibilitati, asa ca am decis sa raman acolo. Toate postarile noi vor fi acolo.
http://republicoftutu.wordpress.com/

miercuri, 14 aprilie 2010

OFERTA - Bentite de purtat toata ziua

Vremea de afara nu prea anunta primvara, sau cel putin nu asa o simt eu. Mi se pare ca miroase mai degraba a toamna, a inceput de frig, decat a pomisori infloriti. Eu va propun sa chemam soarele. Cum? Pai hai sa incepem sa purtam bentite, in functie de starea de spirit. Spuneti nu asteniei si depresiei de iarna!
Si ca sa fie si mai usor, OFERTA – Alegeti 3 bentite si platiti pentru toate 3 doar 40 lei. Sau oricare dintre ele la 17 lei. Insa sunt convinsa ca veti profita de oferta ori singure, ori impreuna cu prietenele.

OFERTA - Tutu-uri gata facute la 65 lei

In lumina ultimelor evenimente ( vezi blogul wordpress pentru mai multe detalii) am decis sa fac o mica oferta pentru tutu-urile deja facute. Asa ca, tutu-urile de mai jos costa 65 de lei si primiti exact ceea ce se vede in poze. Lungime 35 cm, talie elastica, S/M, pana la 75cm, banda de satin sau de organza.