BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 13 mai 2010

Blogul s-a mutat pe WORDPRESS - Aceeasi adresa

Cand am mutat blogul pe wordpress, credeam ca voi fi capabila sa le mentin pe amandoua. Din pacate, sau din fericire, nu stiu sigur, platforma de wordpress imi ofera mult mai multe posibilitati, asa ca am decis sa raman acolo. Toate postarile noi vor fi acolo.
http://republicoftutu.wordpress.com/

2 comentarii:

jocuri noi spunea...

Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul "jocuri noi"

P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

alina2006sm@yahoo.com

Portal Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Constantin Iacob si sunt administratorul portalului www.Iasi365.com si doream sa facem un schimb de linkuri de tipul 3 way link exchange, in sensul ca tu imi pui link aici pe acest blog pentru http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi iar eu iti pun link pe http://iasimylove.blogspot.com/ pentru site-ul unde te-ai mutat cu ce titlu doresti. Daca esti de acord cu propunerea scrie-mi un mail pe adresa iacob_ctin@yahoo.com in care sa-mi spui titlul linkului.
Astept mailul tau indiferent daca vrei sa nu sa facem schimbul de linkuri. O zi buna iti doresc