BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 14 octombrie 2009

Cum a fost la Fabrica

Am intarziat un pic cu feedbackul, insa conexiunea mea de internet nu vrea sa mai mearga cum trebuie de ceva vreme.

So, cum a fost la Fabrica? Foarte frumos. Multa lume interesata de ce mai creeaza tinerii artisti romani, multa lume care cauta lucrusoare speciale cu o poveste in spate, prajituri cu aroma de vanilie si floricele din martipan, fete cochete care isi purtau accesoriile si hainutele handmade cu atitudine, ateliere de creatie pentru cei care voiau sa afle "cum se fabrica", varianta romaneasca, prezentare de moda handmade.

Mie mi-a placut, a fost frumos sa vad atati oameni interesati de handmade. Am fost surprinsa de cei de la Metropotam in mare verva ( dupa cum spune Alina, nu ma pot opri din  vorbit nici macar o clipa) si le multumesc pe aceasta cale pentru faptul ca m-au inclus in articolul lor. Multumesc echipei Breslo pentru invitatia la targ si pentru organizarea acestui eveniment si ii multumesc si lui Ruxi- echipa Breslo, pentru articolul care a aparut pe blogul Breslo.

Saptamana aceasta din nou la treaba. Pregatesc o mica surpriza in colaborare cu Artizart, evenimentul va fi anuntat imediat ce detaliile sunt puse la punct. Urmeaza sa apara pe blog ultimele combinatii de culori la tutu-uri si modele noi. Primul tutu cu trena a zburat de la targ in prima jumatate de ora, insa urmeaza sa mai confectionez si altele. Si...voi incerca sa pun la punct cateva costume de Halloween.  Ce ziceti, ne jucam un pic cu liliecii si dovlecii intr-un tutu?

0 comentarii: