BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

vineri, 9 octombrie 2009

Promotia de la Fabrica de Handmade Breslo

Dupa cum stiti, duminica, 11 octombrie, voi participa la evenimentul handmade organizat de Breslo in Club Fabrica. Mai multe detalii aici.

In cursul ultimelor saptamani am muncit din greu ca toate culorile si texturile de tulle pe care le am sa fie prezente. Pe ultima suta de metri sunt multumita de ceea ce a iesit. Modele noi, combinatii noi de culori, flufstere si tutu-uri mai cuminti, bentite si mini palarii din fetru decorate cu pene de paun, tulle si tot felul de funde si fundite, dantele si ce m-a mai inspirat.

REDUCERI!!! Peste 20 de tutu-uri noi va asteapta, la preturi promotionale. Tutu-urile normale pornesc de la 60 RON si mega-promotie la tutu-urile din tulle crystal - 90 RON. Preturile acestea sunt valabile doar pe perioada targului handmade organizat de Breslo.

MEGA PROMOTIE! Ia-ti voucherul de la stand si comanda pana pe 15 noiembrie!
Pentru cele care nu isi gasesc combinatia de culori dorita sau doresc o alta marime, am alta surpriza. La standul meu veti gasi vouchere de reducere. Ce inseamna asta? Ca in perioada 11.10.2009- 15.11.2009, primele 40 de comenzi pentru tutu-uri care imi ofera unul dintre codurile incrise pe voucherele care vor fi impartite la Fabrica vor primi o reducere de 25% la tutu-urile din tulle soft si 30% reducere pentru tutu-urile confectionate din tulle crystal. Fiecare cod este unic. Exista un singur voucher cu codul respectiv, eu avand lista completa a codurilor. De fiecare daca cand voi primi un mail cu o comanda care contine unul dintre aceste coduri, se aplica reducerea pentru primele 40 de tutu-uri comandate in perioada mentionata. Pastrati va rog voucherul pentru a-l prezenta la livrarea tutu-ului. Pe fiecare voucher se pot comanda maxim 2 tutu-uri cu pret redus.

Numarul tutu-urilor disponibile va fi actualizat cat de des posibil, voi incerca sa fac asta zilnic. Comenzile primite pe vouchere se vor onora in ordinea cronologica a primirii lor. Comenzile se primesc incepand cu data de 11.10.2009, atata timp cat ati primit voucherul.

0 comentarii: