BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

sâmbătă, 17 octombrie 2009

Tutu disponibile tulle soft - Marime S/M - 80 RON

Tutu-urile de mai jos sunt disponibile imediat. Au talie elastica, S/M, cu talia infasurata in panglica de satin. Lungime 35 cm in afara de Tequila Sunset, care are 42 cm, cu trepte de lungime.

Tutu Tequila Sunset
Tutu confectionat din tulle soft in nuante de galben, scarlet si portocaliu, cu talia infasurata in panglica de satin portocalie. Un tutu ce mie imi aduce aminte de nuantele apusului de soare. Trepte de lungime de 35 cm si 42 cm. Poate fi purtat pe ambele parti.




Tutu Blue/Gray - Disponibil la comanda.
Tutu confectionat din tulle intermediar, ca textura intre soft si crystal, in nuante de gri si bleu ciel, infoiat, ce poate fi purtat pe ambele parti. Banda de satin gri.

Tutu Electric
Tutu confectionat din tulle soft negru si albastru electric, cu banda de satin albastru electric.


Tutu Forest Fairy
Tutu confectionat in trepte de lungime de 25 si 35 cm, in doua nuante, verde si lila, un tutu ce poate fi parte dintr-un costum de Halloween, ca zana a padurii. Panglica de satin verde.

Tutu Kill Bill
De ce Kill Bill, pentru ca mie personal imi aduce aminte de costumul sport al umei, galben cu negru. Poate fi purtat nu numai cu cele trei dungi negre pe o parte, ci si cu ele fata/spate si funda intr-o parte.


Tutu Pastel Rose
Tutu cu fasii de culoare de un verde pastelat si roz, ce poate fi purtat in diferite moduri, asa cum se vede in poze.

Tutu Sporty
Tutu confectionat din tulle fucsia si tulle ivoriu, cu benzi inguste de culoare pe parti. Banda de satin ivorie in talie, ce se leaga in fundita. Poate fi purtat si cu fundita intr-o parte si cu benzile de ivoriu fata/spate.















0 comentarii: